Znáte lepší způsob, jak spotřebovat ředkvičky a užít si jejich chuť? Ředkvičková pomazánka je velmi snadná, zdravá a lze ji obměňovat téměř do nekonečna. Servírovat ji můžete s křupavými tousty, na čerstvém chlebu, s čerstvou...
Za vzrostlými stromy se v klidné části pražských Dejvic ukrývá hospoda se zahradou plnou vzrostlých kaštanů. Historie budovy sahá do 16. století, kdy tu stála stará šárecká krčma. Dnes se restaurace jmenuje U Matěje a jejím šéfkuchařem je...
Zahajte s námi sezonu letních festivalů na Apetit pikniku. Přijďte na něj, jako vždy, do pražské Grébovky. Letos se koná v sobotu 15. 6. a kromě skvělého jídla s pití vás čeká i bohatý doprovodný program. Na které vzácné hosty se můžete...
Eton mess je lahodný anglický dezert, který nejen výborně chutná, ale především je snadný. Stačí si nachystat jahody, smetanu ke šlehání a sněhové pusinky. A pokud máte děti, které rády pomáhají v kuchyni, je pro ně tato pochoutka jako...
Jahody patří mezi nejoblíbenější letní ovoce, které spousta lidí pěstuje na zahrádkách, sbírá na polích v samosběrech nebo zkrátka jenom miluje. Věděli jste, co jsou jahody zač?
...
Bublanina patří mezi hvězdy českých domácích moučníků. Nadýchaný koláč je oblíbený především proto, že je super jednoduchý, vláčný a jeho příprava je až neuvěřitelně rychlá. Navíc do něj upotřebíte nejrůznější ovoce ze zahrádky. Jakou mouku...